Järvenpään Vanhempainverkosto


Verkosto

Toiminta

   

Toimintaidea

   

Vuoden Ope 2012

   

Luennot

   

Kirpputori

   

Vuosi 2010

   

Vuosi 2009

   

Vuosi 2008

   

Vuosi 2007

Ajankohtaista

Tapahtumakalenteri

Nuorten Toimitus

Tiedotteet

Liikennekasvatus

Pöytäkirjat

--------------------------

Muut toimijat

Linkit

------------------------------

Välittämisen viikko

UUDET SIVUT


VUODEN OPE -TUNNUSTUKSET ANTTILAAN JA LUKIOON

Anttilan koulun opettaja Pekka Kaartti ja Järvenpään lukion aikuislinjan apulaisrehtori ja opinto-ohjaaja Päivi Järvinen ovat saaneet Vuoden Ope –tunnustukset. Järvenpään Vanhempainverkosto myöntää vuosittain tunnustukset opettajille, jotka ovat merkittävällä tavalla edistäneet kodin ja koulun yhteistyötä.
Luokanopettaja Pekka Kaartti kuuntelee aidosti oppilaita ja heidän vanhempiaan sekä pitää aktiivisesti yhteyttä koteihin. Hän on saavuttanut vanhempien luottamuksen rauhallisuudellaan ja vanhempien ja lasten mielipiteiden huomioimisella.

Päivi Järvinen tunnetaan uhrautuvasta työstä aikuistuvien nuorten parissa. Hän huolehtii siitä, ettei yksikään opiskelija jää opinto-ongelmineen yksin. Selkeillä ja huumorintajuisilla puheenvuoroillaan hän luo vanhempainilloissa ilmapiirin, jossa uskaltaa kysyä ja kyseenalaistaa.

Vanhempainverkosto keräsi ehdotuksia Vuoden Ope- tunnustuksen saajiksi jä-seniltään ja koulujen vanhempainyhdistyksiltä. Lisäksi vanhemmat saivat ehdottaa tunnustuksen saajia Järvenpääpäivänä ja näillä verkkosivuilla.

Tänä vuonna ehdotuksia tuli kaikkiaan 92 kappaletta, joista Vanhempainverkoston hallitus valitsi tämän vuotiset tunnustuksen saajat. Palkinnoksi Vuoden Opet saavat omenakorit ja Vuoden Ope -kunniakirjan.


Vuoden Ope -tunnustukset jaetaan seuraavin kriteerein:

- Pitää vanhempiin säännöllisesti yhteyttä ja järjestää huoltajille tilaisuuksia keskustella tasa-arvoisesti oppilaan kehitykseen ja opiskeluun liittyvistä asioista

- Toimii aktiivisesti yhteistyössä vanhempien kanssa ja kannustaa vanhempia ver-kostoitumaan ja toimimaan luokkatoimikunnissa

- Kuulee oppilaita ja vanhempia ja tukee käytössään olevin keinon vanhempia vastaamaan osaltaan lastensa tavoitteellisesta kasvatuksesta ja opetuksesta myös koulutyössä.


Aiemmat tunnustuksen saajat:
2011 Anu Kiijärvi Haarajoen koulu ja Kerttu Ahti Kartanon koulu
2010 Kirsi Vainikka Kinnarin koulu ja rehtori Atso Taipale Järvenpään Lukio
2009 Anna-Maria Väänänen Vihtakadun koulu ja Kaija Oksanen Koivusaaren koulu
2008 Hilkka Koskela Kartanon koulu


Tulosta tämä sivu / Print this page

© Vanhempainverkosto
Palvelun tarjoaa Opintoverkko Oy:n www-sivupalvelu.
Tekninen toteutus Tuomo-Media, 2002-2003