Järvenpään Vanhempainverkosto


Verkosto

Toiminta

Ajankohtaista

Tapahtumakalenteri

Nuorten Toimitus

Tiedotteet

Liikennekasvatus

Pöytäkirjat

--------------------------

Muut toimijat

   

Järvenpään Opisto

   

Enkkuluokka

   

MLL

   

Vanhempainliitto

Linkit

------------------------------

Välittämisen viikko

UUDET SIVUTSuomen Vanhempainliitto on varhaiskasvatuksen, perusopetuksen ja toisen asteen oppilaitosten yhteydessä toimivien vanhempainyhdistysten yhteistyöjärjestö. Liitto edistää vanhempien ja koulu-, päiväkoti- ja oppilaitosyhteisöjen välistä sekä vanhempien keskinäistä yhteistyötä sekä tuo esille vanhempien näkökulman opetusta ja kasvatusta koskevissa kysymyksissä. Liiton toimintaa tukee Opetushallitus ja RAY.

Suomen Vanhempainliitto edistää vanhemmuuden arvostusta. Liitto yhdistää vanhempien voimavarat hyvän oppimis- ja kasvuympäristön rakentamiseksi lapsille ja nuorille sekä vaikuttaa asiantuntijajärjestönä kansalaismielipiteeseen ja päättäjiin.

Tutustu liiton toimintaan tästä linkistä


Vanhempainverkosto on Vanhempainliiton jäsen ja aktiivisesti toimiva alueyhdistys. Hallituksemme jäsenistä Katja Repo ja Pirkko Nurmi on valittu liiton edustajistoon, lisäksi Repo toimii myös vaalitoimikunnassa ja avainhenkilönä.

Vanhempainverkoto on osallistunut aktiivisesti liiton eri tapahtumiin ja hankkeisiin. Yksi tälläainen hanke oli Päihteettömyytä ediistävä lähiyhteisöhanke, jossa pyrimme vaikuttamaan alkoholi- ja tuppatuotteiden myynnin ikärajojen noudattamiseen ja luomaan päihteetöntä kasvuympäristöä lapsillemme. Jouni Peltonen toimi hankkeen ohjausryhmässä.


Lisätietoja hankkeesta täältä


VANHEMPAINLIITON JA VERKOSTON K-18 -KAMPANJA

Välittämisen Viikolla käynnistyi myös K-18 -kampanja. Kampanjalla on tarkoitus kiinnittää huomiota alaikäisten päihteidenkäyttöön ja pelien/elokuvien ikärajoihin.

- Muistutetaan kauppoja alkoholin, tupakan, pelien ja elokuvien myynnin ikärajoista kauppoihin toimitettavilla kampanjan tarroilla

- Korostetaan vanhempien vastuuta nuorten päihteidenkäytöstä ja laillisuuslinjan noudattamisesta eri tilaisuuksissa ja kampanjaiskuissa

- Avattiin kansalaisadressi, jossa toivotaan kaupungilta tehokkaampia toimia alaikäsiten päihteidenkäytön vähentämiseksi ja lisää resursseja nuorten ehkäisevään päihdetyöhön. Adressi on allekirjoitettavissa mm. verkoston tapahtumissa ja kirjastossa viikkojen 43-46 aikana.

K-18 Projektin esite


Tulosta tämä sivu / Print this page

© Vanhempainverkosto
Palvelun tarjoaa Opintoverkko Oy:n www-sivupalvelu.
Tekninen toteutus Tuomo-Media, 2002-2003