Järvenpään Vanhempainverkosto - Vanhempainverkoston uutiskirje


Vanhempainverkoston uutiskirje helmikuu 2013

Vuosikokous pidetään keskiviikkona 27.2 klo 18 Järvenpään lukiolla. Kokouksessa hyväksytään vuoden 2012 tilinpäätös, toimintasuunnitelma ja –arvio kuluvalle vuodelle ja tehdään henkilövalinnat. Kokousasiapaperit ovat luettavissa verkkosivuilla viikkoa ennen kokousta.

Kokous on avoin kaikille kiinnostuneille. Tervetuloa!Ajankohtaista:

PERUUTUS: Tämän viikon torstaina 14.2 pidettäväksi ilmoitettu kokous varhaiskasvatusjohtaja Reino Taurovaaran kanssa on PERUTTU.
Pyrimme sopimaan uuden ajankohdan pikimmiten.

1. Huono Äiti –moniääninen tutkimus äitiydestä
Väestöliiton toimittama Äidin kielletyt tunteet (2008) on pohjana 17.3 järjestettävään Välitilan esitykseen ”Huono Äiti”. Esityksen järjestää MLL Järvenpään paikallisyhdistys yhteistyössä Verkoston kanssa. Lisätiedot ja ilmoittautuminen http://jarvenpaa.mll.fi.

2. Vanhempainliiton Kotirintama
Suomen Vanhempainliitto haluaa kaksivuotisella kampanjallaan herättää keskustelua vastuullisesta vanhemmuudesta ja aikuisten yhteisestä tehtävästä taata lapselle hyvä elämä. Lisätiedot www.vanhempainliitto.fi/kotirintama.

3. Mediataitoviikon materiaaleja
Viime viikolla vietetystä teemaviikosta löytyy materiaalia www.mediataitokoulu.fi sivustolta. Esimerkiksi Mikä lasta vaivaa netissä –tutkimuksen lehdistötiedote ja Valvova silmä –testi ja vanhempainiltamalli.

Järvenpään Vanhempainverkosto ry© Vanhempainverkosto
Palvelun tarjoaa Verkkopolku.com