Järvenpään Vanhempainverkosto


Verkosto

Toiminta

   

Toimintaidea

   

Vuoden Ope 2012

   

Luennot

   

Kirpputori

   

Vuosi 2010

   

Vuosi 2009

   

Vuosi 2008

   

Vuosi 2007

Ajankohtaista

Tapahtumakalenteri

Nuorten Toimitus

Tiedotteet

Liikennekasvatus

Pöytäkirjat

--------------------------

Muut toimijat

Linkit

------------------------------

Välittämisen viikko

UUDET SIVUT


YHTEISÖLLINEN KIRPPISPÄIVÄ HARJULASSALeppoisassa tunnelmassa kypärät, mailat, pelit ja monet suksi- ja luistinparit löysivät uuden omistajansa, viulu uuden soittajansa ja rullalaudat tasapainoilijansa. Varusteita kierrätettiin lauantaina 24.9.2011 sekä itsepalvelupuolella että parissa myyntipöydässä. Osa myymättömistä liikuntavälineistä lahjoitettiin virolaiseen lastenkotiin. Lisäksi Vanhempainverkosto lahjoitti Harjulan koululle muutaman pyöräilykypärän.

Kävijöitä riitti myös paikallisten seurojen lajiesittelyissä. iltapäivän aikana kokeiltiin zumbaa, kiekkotutkaa ja korista. Lämäritaitoja kokeilemaan kerääntyi hetkessä pitkä innokkaiden poikien jono, ja mahtui joukkoon muutama tyttökin. Sen sijaan zumbassa ei pahemmin poikia näkynyt. Runsaslukuinen tyttöjen joukko valloitti zumbalattian ja saivat energiallaan monen vanhemmankin liikuttelemaan lanteitaan. Voimistelukin veti kiinnostuneita puoleensa ja nuorten voimistelijatyttöjen jakamia esitteitä luettiinkin ahkerasti.

Kiitos kaikille urheilu- ja harrastevälinekirpparin asiakkaille, myyjille, talkooväelle ja etenkin Harjulan koulun vanhempainyhdistyksen porukoille!


Harjulan vanhempainyhdistyksen järjestämissä arpajaisissa oli palkintoina herkkukoreja. Tällä kertaa onnetar suosi Jyri Rantasta, Milla Tuomista ja Eeli Rautiota. Puffetin herkut kruunasivat monen kirppispäivän ja ylläpiti talkooväen jaksamista.


Tulosta tämä sivu / Print this page

© Vanhempainverkosto
Palvelun tarjoaa Opintoverkko Oy:n www-sivupalvelu.
Tekninen toteutus Tuomo-Media, 2002-2003